Post van wethouder Richard de Mos

Zojuist ontving onze huisadvocaat Mr Ausma een schrijven op hoge poten van een jurist van de Gemeente Den Haag namens wethouder blaasbek ex PVVer en millieu vandaal Richard de Mos. Tevens  onomstotelijk en met checkuser aangetoond een langdurige sokpop vandaal (if it walks like a duck, talks like a duck , it is a duck etc) die onder vele accountnamen destructief aanwezig is en was op de  wikimedia projecten (waaronder wikiquote maar daarover later meer) . Zelfs INCLUSIEF dat Jostiproject waarvan ik ook de naam niet noem.

RicharddeMosHaring

Van Mimi en RJB (weer geen namen) wisten we -in tegenstelling tot wat vaak gedacht wordt- al dat een wethouderschap geen garantie is voor -laat ik het maar noemen- het zuiver op de graat zijn.

Terug naar Richard de Mos. Wat hem blijkbaar niet lekker zit is registratie van het domein  richarddemos.com Dat was een solo aktie (zonder onze toestemming!) van een landurig werkloze en kansarme wajong regeling autist (ik noem geen namen) die hier tijdelijk als stagiair met behoud van bijstand de kans kreeg wat werkervaring en sociale vaardigheden op te doen. Omdat hij voor weinig anders geschikt is deed hij hier de koffie, schoonmaak en hielp wat mee met onderhoud van dit weblogje. Aanstaande maandag vliegt deze lul er met de bekende pisboog uit dat moge duidelijk zijn.

Auteur: Groeten uit Eerbeek

Rotzooit wat aan op weblogs en twitter

8 gedachten over “Post van wethouder Richard de Mos”

 1. Seg, wie is hier eigenlijk die landurig werkloze en kansarme whajong regeling autist? Die ken ik namelijk niet. Wel iemand met een zeer zwaar geboortedefect aan zijn hart wat hem laatst bijna fataal werd wat hem met de kennis van nu werken hem bijna onmogelijk heeft gemaakt, maar die ondanks alles toch altijd binnen de mogelijkheden van die beperking binnen zijn eigen bedrijfje zijn eigen centen heeft verdient. Die als kind al doorlopend toen de grond sloeg en zo, en waar toen niks aan te doen was. En nu gelukkig meer.

  Geliked door 1 persoon

    1. Ja, daar wil ik eigenlijk wat meer over kwijt omdat ik een vaag vermoeden heb dat er iemand in info heeft zitten snuffelen waar hij helemaal niet in mag komen en zeker niet mag delen! (ik doel op niemand specifiek hoor) Zo een gevoel weet je wel. Goed, mijn moeder had een hartafwijking die helaas achteraf erfelijk bleek. Ze is er niet aan gestorven maar heeft er wel flink last van gehad in haar leven, er was namelijk niks aan te doen. En, omstreeks mijn vijfentwintigste, dertigste begon dat zich bij mij ook meer en meer te manifesteren. Ik kan meer een beperkte tijd wat doen, kan moeilijk hardlopen, kan niet ver lopen, mijn concentratie verdwijnt snel. Puur mechanisch, ik krijg gewoon te weinig zuurstof in mijn bloed. Ik sloeg zoals ik zei als kind al tegen de grond.

     En toen was er een prachtige regeling indertijd. En die hielt in dat je zelf mocht werken, en wat je zelf kon verdienen betaalde je terug! Prachtig voor mensen als ik, en zeker niet oneerlijk. Maar toen zijn er bestuurders op lokaal niveau geweest die die regeling opgerekt hebben, en kompleet verhaggeld hebben. De gekste mensen die werkelijk niks mankeerde kwamen er in! Wantoestanden waren het!. Nou, en toen is de reputatie en vooral het oorspronkelijke doel verdwenen en is die regeling terecht opgeheven. Maar, als ik er godverdomme achter kom dat iemand illegaal in zaken heeft gesnuft waar hij niet in hoor met zijn snotkoker en vooral dat gedeeld heeft met anderen is diegene nog niet gelukkig. Dat garandeer ik, dat wordt een verder carrière als frietjesbakkerbij MacDonald, want dat is een privacy schending tot en met! Want mijn medische toestand gaat niemand een hol aan, maar ik vond het gezien de vele hinten iets uit de klauw lopen. Overigens gaat het goed op het momenteel me, erg goed zelfs na zeer knap medisch ingrijpen wat vroeger net kon.

     Geliked door 1 persoon

 2. Maar even terug naar het onderwerp, wie is in godsnaam deze man? Ik heb werkelijk zelfs nog nooit van hem gehoord, ik heb geen idee wie het is en aan wie ik hem zou moeten koppelen van Wikipedia. Het zegt mij helemaal niets! Eigenlijk zeggen al die namen me niets. Ik ken er geen hond van!

  Like

 3. Ik moet eerlijk zeggen dat het er bepaald niet duidelijker op wordt voor me. Met Geert Wilders deel ik hooguit de grote liefde voor katten, zelfs in de omgeving van Den Haag ben ik de afgelopen 10 jaar niet geweest, en Nederlandse politiek in het algemeen interesseert me eigenlijk nauwelijks tot niet. Maar goed, kennelijk zit de heer de Mos dit marginale flutblogje zo hoog dat er zelfs de jurist van de gemeente Den Haag er aan te pas moest komen en dat vind ik opmerkelijk. Evenals de stelling dat mijnheer op drie wiki producten actief zou zijn, Pedia Sage en Quote want dan blijven er verdomde weinig gebruikers over. En Whallie zal het niet zijn dus het maakt me razend nieuwsgierig.

  Want behalve Whallie hebben die gebruikers wat mij betreft namelijk nog heel, heel wat uit te leggen. Maar tot nu toe ontbreekt bij mij elk aanwijsbaar verband. Wat natuurlijk niet uitsluit dat het er niet zou kunnen zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.