Oeps, foutje!

Als je het doorhebt en er op gaat letten zie je dat tot die typische sokken als Natuur12 en Wikischim en Lidewij meerdere gebruikers toegang hebben. Ze maken namelijk met de regelmaat van de klok inlogfouten. Kijk maar hier:

Moi Ciell, heb je ook gezaghebbende bronnen om je beweringen te staven? Niet lullig bedoeld hoor maar een verbod op vakantiekiekjes online zetten klinkt als een broodje aap-verhaal. (Niet te verwarren met de tosti aap, die is wel legit.) Natuur12 (overleg) 7 sep 2018 17:18 (CEST)

Ja, wie is dat? Laat zich makkelijk raden, dat is Peter B met zijn moi. En zo betrap je ze vaker. Op Quote een keer. Romaine op het Wikischim account die plotseling aankwam met zijn bekende stijl. Een lantaarnpaal is ook van ijzer=> Ik heb gelijk. Dit gebruikt hij namelijk altijd =>, als enige. En zo heeft iedereen zijn kleine kenmerken, digitale vingerafdrukken. Maar pas op, een slimme troll als de Kolonel weet dat en maakt juist opzettelijk zulke voutjes om verwarring te zaaien. Dat zie ik hem regelmatig doen namelijk. Nou, en dat Ymnes op het Lidewij account zat op Sage lijkt me wel duidelijk met zijn autistische driftbuien, al weet ik niet van wie dat een sok is. Wel is het een sok van een oudgediende, gezien zijn steun bij het behoud van dat artikel van van Dillen en omdat hij nu tegen effe stemt. Hij kent ze dus al lang en de z.g. uitnodiging van Romaine op zijn OP is fake om naar een WMNL meeting te komen. En zo betrap je ze stuk voor stuk. Ook was het grappig te zien dat hij per ongeluk op Moira haar account door ging met zijn Caribbeanproject wat denk ik de reden was dat onze Gooise miep ijlings het wikipand verliet, met meeneming van familie. Althans, dat lijkt die Timmy S mij te zijn gezien zijn username.

En ondanks dat het hier om een gesjeesde advocaat met een sjofel sociaal praktijkje in een van de mindere buurten van Zeist gaat zal hij zich nog net wel beseffen dat dit al naast enorm gênant juridisch op zijn zachts uitgedrukt is niet handig was, en zijn college Ausma zich ernstig verbaast. Op zijn zachts uitgedrukt. En mij eigenlijk ook.

Eén gedachte over “Oeps, foutje!”

 1. Overigens is dit een posting die mij ook nog eens de wenkbrauwen doet fronsen, en eigenlijk de reactie van die zogenaamde Natuur12 ook. Wat natuurlijk een sok-account is, als je in de ontstaansgeschiedenis van het account kijkt.

  Je had het toch gewoon bij de waarheid kunnen houden, Daniëlle, want nu moet ik ook weer reageren. Die is dat je vorige week ineens een e-mail stuurde met een aantal opdrachten. Een erg ongelukkige, late e-mail en hij overviel me dus. Wat jij daarvoor bedacht hebt, heb je mij niet in betrokken. De kernartikelen snapte ik ook niet, en daar kwam ook een dergelijke reactie van iemand anders over, hier. Je was echter wel op de hoogte dat ik deze schrijfweken wilde organiseren. De samenwerking heb ik echt wel gezocht, maar ik kreeg per e-mail weinig en op Wikipedia en Commons geen contact met je. Ik snap dat je het vervelend vindt dat ik dit hier vertel, maar ik kan door je reacties niet anders dan die openheid hier op Wikipedia te geven. Maar ik heb mijn moeite wel gedaan, heb geregeld dat er een vervanger voor mij naar de Wikimeets gaat (die reis is mij gewoon te ver), heb de banner via Taketa geregeld en iemand met je in contact gebracht die ondanks zijn verhuizing tijd wilde vrij maken voor een persbericht. Ik heb ook veel geslikt waar ik niet mee eens ben en ben een perfecte samenwerker geweest, en wil dit soort reacties niet steeds van je. Mij hoef je niets te verwijten, vooral geen gebrek aan samenwerking. Hopelijk is dat gedoe nu allemaal voorbij en kan ik mij eindelijk zonder storen met dit schrijfproject bezighouden. Ymnes (overleg) 5 sep 2018 20:40 (CEST)

  Danielle had al geregeld dat er een banner geplaatst zou worden. Voor de rest wil ik je met klem verzoeken te dimmen of te verhuizen naar het achterkamertje. Natuur12 (overleg) 6 sep 2018 00:30 (CEST)

  https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Overleg_Wikipedia:Wikiproject/Schrijfweek/Suriname_en_de_Cara%C3%AFben/Bijdragen&oldid=52201884

  Het hele slagveld overziend is die Ymnes dus nooit in persoon verschenen bij WMNL, maar heeft zich laten vertegenwoordigen daar. En heeft dus nooit zelf aan enig overleg meegedaan. Wat natuurlijk opmerkelijk is als de drijvende kracht achter zo een hoog ingezet project waar zelfs UNESCO bij betrokken is, een WIR, en allerlei instituten.
  En over die deelnemers van die werkgroep heb ik me al eerder verbaast op Sucks, maar dit terzijde. Maar als men ook nu weer even de moeite had gedaan om naar de ontstaansgeschiedeinis van het Ymnes account te kijken bij oudste edit had je meteen gezien dat het om een sok ging…..
  En normaal zou ik denken van je doet maar, wat kan die hele kennisverzameling me eigenlijk schelen, het is toch een puinhoop die op een dag in het ravijn verdwijnt. Want dat is natuurlijk het uiteindelijke lot van dit fraais.

  Maar ja, dat is door de acties van vele Wikipedianen/wikimedianen wat anders gelopen met hun vreemde vossenjacht op mij, is het niet? Ik heb dit echt niet opgezocht, dat kan niemand zeggen.
  Ik was alleen wat aan het opknappen met Whallie samen op Quote omdat ik dat wel leuk vond en er veel van kon leren, en had wat artikeltjes geschreven over Griekenland omdat het toen hot was, die door een stom toeval tienduizenden hits kregen. En ik had het gewaagd een opmerking over het werk van de heer Ymnes notabene op de OP van de coördinator auteursrechten Josq te maken dat ik het werk van Ymnes niet vertrouwde.
  Nou, het vervolg kennen we. De grootste georganiseerde vossenjacht uit de geschiedenis van wikipedia met mij als vos, met een SanFanBan toe! Viertien dagen nadat ik het hele project had verlaten door het constante saboteren van Wikiquote door onze brievenbuspissende Tilburgse achterbuurt expert! Die notabene had aangegeven geen sikkepit om het project te geven! Hoe krijg je het bij elkaar getrollt! Maar het is wel een rigide en bizar geheel uiteindelijk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.