Kennismaking met de wikipedianen: The Banner. aka Eddy Seksgod Landzaat.

Eddy

Eddy Landzaat heeft er tot dusver niet echt een succesvol leven opzitten: hij verhuisde in 2006 naar Ierland, waar hij als nachtportier werkte in een hotel, tot ze een nog goedkopere migrant vonden en hij eruit werd gegooid momenteel werkt hij als keukenhulpje en tuinman.

Hij richtte tevens een eigen internet designbedrijfje dat niet echt veel kaas heeft gegeten van grafische vormgeving: de spuuglelijke website van Landzaat Design lijkt weggelopen uit de jaren ’90 …. De seksverhaaltjes die hij schreef tonen dan weer aan dat hij nog nooit de lakens had gedeeld met een vrouw….En dan begrijp je waarom zo iemand vrije minuut spendeert op wikipedia.

Meer op https://nederlandstaligewikipedia.blogspot.nl/2017/12/kennismaking-met-de-wikipedianen.html

6 gedachten over “Kennismaking met de wikipedianen: The Banner. aka Eddy Seksgod Landzaat.”

 1. Eddy heeft mij in dezelfde tijd dat Edo los ging een mail gestuurd met de mededeling dat hij hoopte the dat ik me snel bij mijn familie zou voegen, als hint naar mijn in Sobibor omgekomen familie.

  Duidelijk is dus dat de rare actie van Edo hem bekend was. Maar gezien de duidelijk tragische persoonlijkheid heb ik het toen laten zitten. Eddy heeft zich toen ook actief in die rare troll-bantoestand op Meta geworpen. Waarom? de heer zal het al dan niet weten, want ik had zelden met hem van doen gehad op Pedia. Met Edo trouwens ook niet.

  Like

  1. Na wederom uit Dysk zijn tree house Discord gezet te zijn verbaas niet alleen jij me, Bart, maar de hele wikibeweging me eigenlijk.

   Want het wordt me met de dag duidelijker dat je je bij een of andere “communty” schijnt te moeten aan te sluiten, daar een deel van gaat uitmaken en dan in een soort, sja, Jehova’s sekte zit vervolgens. Waar je nooit meer uit schijnt te kunnen. En vooral daar rijkelijk voor wordt beloond.
   Probleem alleen, ik ben er nooit lid van geweest en heb zelfs nooit maar een stroopwafel gekregen. Nu lust ik die dingen niet, dus geen man overboord, maar al die shitbudgets vond ik beslist minder.

   En het allermeeste verbazend vind ik nog dat het er niet toe doet hoeveel an die shitbuckets je over je kop hebt gehad, je blijft één van ons en er wordt een soort onvoorwaardelijke loyaliteit van je verwacht. Alsof je ze iets schuldig bent.
   Niet dus. ik ben ze helemaal niks schuldig, zijn zijn dat mij! En daar prikt constant de punaise.

   Dat ze me vanaf moment één als een stuk stront hebben behandeld, het door mij goed opgezette Wikiquote met de hulp van free beer and free lunches liefhebbers naar de kloten hebben geholpen, nog nooit zelfs maar een aardig woord hebben gezegd tegen mij en me altijd de grond in getrapt hebben lijkt er niet toe te doen. Onvoorwaardelijke loyaliteit aan hun krankzinnig hersenspinsels is, is eigenlijk iets waar automatisch van uit gegaan wordt. Zelfs al kun je nooit meer één edit doen daar vanwege hun astroturf troll SanFanBan.

   Pak een piratenvlag en marcheer met ons mee. En jij natuurlijk ook met al je malloten acties uit het verleden Bart, het gaat nergens meer over allemaal.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.