En nou verdomme voor de draad ermee professor Casper Albers!

1024px-Eating_stroopwafels_is_a_blast

Chris, ik ben je zat. Luister, ik ben mijn hele leven werkvloeren en bouwplaatsen gewend waar dingen recht voor zijn raap op vaak niet zachtzinnige wijze worden gezegd, en ik ga in deze overwegend intellectuele omgeving daar geen uitzondering op maken.

Voor de draad ermee. Jij bent Chris, lid van Wikimedia, en hebt o.a de sokpoppen Vinvught en CaAL en ik denk ook Blueknight. Je hebt vaak drie tot vier zetels ingenomen in arbcom en hebt verschillende moderatorschappen daarnaast vervult. Verder ben je een autist en op geen manier in staat een artikel te schrijven, een goed artikel te herkennen, of om copyvio te doorzien. Ook pest je systematisch oudere, serieuze gebruikers weg en verbrast binnen Wikimedia met je maten het donateursgeld met de grootste onzin.

En er zijn eerdere incident geweest rondom Wikimedia-NL, namelijk indertijd rond MoiraMoira door een feestende en zuipende Wikimedia jeugd die haar gestalkt heeft dus zeg niet dat die club helemaal zuiver op de graat is!

En nu voor de draad ermee! Hier op Meta waar kennelijk nog geen maatjes zijn om deze party crasher de mond te snoeren! Hoe zit dat en nu niet de boel meteen weghalen want dat beschouw ik als een bekentenis en laat dan een mondiale CU doen omdat je hier trolt met een sokpop! Ik eis uitleg van je vreemde optreden hier! Maar, wie weet krijg je hulp en wordt ik tijdig geblokt, je weet maar nooit.

10 gedachten over “En nou verdomme voor de draad ermee professor Casper Albers!”

 1. Getver, stroopwafels. Heb die dingen nooit gelust, te plakkerig, te zoet, vet, bah. Ga toch naar een echte banketbakker, en koop wat behoorlijks inplaats van die vuiligheid. En kennelijk hebben die dingen een of andere psychedelisch uitwerking, want de laatste keer dat mensen zo gek zag doen als deze gasten sprong er een van het dak van zijn flat en ging de ander voor de trein in Wolfheze staan.

  Niet normaal, dit volk, die gingen bij mij met een pisboog van de werf af! En weet je wat het gekste is? er loopt al een tijd een autistische boy daar rond via een of ander overheidsregeling. En werken dat die goser kan! En nooit, nooit achterbaks, echt. Je moet even weten hoe je met hem om moet gaan, maar dat is alles. Maar dit…….

  Een oude man die wat voor zijn plezier schreef zo pesten en sarren. Terwijl jezelf niet eens in staat bent een boodschappenlijstje te schrijven. En dan de kleuterachtige verkleeddoos steeds maar te voorschijn halen.
  Professor? Dit? Ben je besodemieterd! Vroeger heette dat een wetenschappelijk ambtenaar die een hongerloontje kreeg! En nog niet eens, dit zijn namelijk een stel kleuters die met hun fikkes niet uit de suikerpot van ome Jimbo konden blijven. Bah!

  Like

  1. Nou prachtig. Het is ook allemaal ICT jurist, professor, en god mogen weten wat. Maar ga je goed kijken blijkt er aan al die potsierlijke titels een post doctoraal huisvrouwencursusje recht aan de open universiteit te hangen, of zoals in dit geval een Amerikaanse interesant klinkende titel.
   Vind het best allemaal hoor, maar het hele spul snapt er allemaal geen bal van. Niet van die nep-CC licentie die slechts schijnveiligheid biedt in Nederland, niet van het citaatrecht, niet van het databankrecht, niet van de Europese privacywetgeving, niet van forumbeheer, niet van de regels van het fatsoen, van niets!

   En om dat wel te snappen heb ik al die studies niet nodig en al helemaal geen titels want ik heb er niks mee. helemaal niks, ik vind het namelijk een stel achterlijke patjepeeërs bij elkaar met al hun gebral. Geef mij maar die bouwsteiger en werf. Ik had het op mijn dertiende al gehad met dat soort volk.

   Like

 2. Nu ik wat beter lees hij noemt zichzelf Associate Professor. Hulpje dus en als ik kijk wat hij doet is dat lesgeven. Leraar dus.

  Nover je goude wiki vriend Chris: die heeft teleurgesteld een project dat we niet noemen verlaten:

  Zojuist heb ik op meta het verzoek geplaatst mijn bureaucraat- en moderatorbitje te verwijderen.

  Wanneer in vertrouwen zaken zijn besproken dan hecht ik waarde aan die vertrouwelijkheid en die zal ik niet schenden. Het enige wat ik kwijt wil over de aanmelding van Eve is dat ik erg ontevreden ben over het verloop, de uitkomst van haar aanmelding en de verdere ontwikkeling nadien.

  Ik draag het project een warm hart toe en iedereen die zich daarvoor inzet wens ik veel wikiplezier.

  Chris
  ================================================================================
  Waar gaat dit over? Zie https://nl.wikipedia.org/wiki/Overleg_Wikipedia:Bureaucraat

  Ik heb op 4 juli tijdens de barbecue wel even met Chris om de tafel gezeten. Hij kon mij op persoonlijke titel uiteraard niet vertellen wie uit het bureaucratenteam welke bezwaren had, en daar heb ik alle begrip voor. Wel meldde hij mij dat er bezwaren waren, maar dat was natuurlijk al duidelijk. Ik heb tegen Chris gezegd dat ik op het persoonlijke vlak nog even goed met hem door een deur kon als altijd – absoluut geen hard feelings wat mij betreft – maar dat ik nog steeds een formeel antwoord van het BC-team verwacht. En daar wacht ik nog steeds op, al twee maanden.
  Je zult overigens wel begrijpen dat ik er nu niet bepaald meer op zit te wachten deel te gaan uitmaken van een groep die me niet vertrouwt. De weigering antwoord te geven begint nu toch bijna een lachtertje te worden, gezien hun “roep om transparantie” – wat dat betreft ben ik het eens met Peter. De groep vertrouwt mij blijkbaar niet, maar beschaamt ook mijn vertrouwen door stilzwijgend te blijven weigeren me antwoord te geven. Wat mij betreft mag dat antwoord trouwens gerust openbaar (bij voorkeur zelfs), wanneer er gegronde reden is om me te wantrouwen dan gaat dat immers de gehele gemeenschap aan (zoals MarkW ergens hierboven ook al zei). Wanneer de reden niet gegrond is… sja, dan moet het BC-team zich gaan schamen. Grt ɘVe │ Roept u maar! 14 jul 2009 12:04 (CEST)

  =================================================================================

  Had al vaker gemerkt het is een grote vriendenclub daar!

  Like

  1. Eigenlijk toen ik in 2009 “in the house” kwam was de zaak al verloren. Het was geen vriendenclub meer, al het onderlinge vertrouwen is duidelijk verdwenen en toen hadden z moeten stoppen of de zaak in een ander vat moeten gieten, omdat het gewoon niet meer werkte. We zijn nu in 2018 en eigenlijk is niemand meer geïnteresseerd meer in het grote project op wat trollende die hards na.

   Het was mij van moment een duidelijk dat er van alles mis was, maar ik snap nog steeds niet dat de de duidelijke Gilles de la Tourette lijders als Chris, BasvB CaAL niet op konden houden met troll tegen mij te roepen. (Sorry voor de dubbels met al de sokken) En nu? Een puinhoop is het.
   Maar wat wil je met personen als SPQRobin, Sjoerd de Bruin, Andre Engels, Edo en de rest van de meute. Dat kan toch helemaal niet? Je zegt terecht dat onze Casper op geen manier in staat is een artikel te schrijven of copyvio te ontdekken. Dat geldt voor haast iedereen met autisme. En nu niet deze groep zou het voor het zeggen moeten hebben en het project weer naar grote hoogte moeten tillen. Dat is in een woord belachelijk! Ze komen niet verder dan wat botmatig aan elkaar geknoopte bottroep wat barst van de copyvio. En hup, een licentie er aan geplakt en mag ik ff vangen. Flikker toch op met die zooi! Het is bespottelijk, ook dat mij eruit trollen.

   Like

 3. Wat ik niet begrijp Graaf om welk reden sprongen al die trollen plotseling in je nek? Waarom moest de Graaf het zwijgen worden opgelegd? Had het bezoek aan Belgie kwaad bloed gezet bij Romaine? Iets verkeerd geschreven over Griekenland? Was de vrouw van Chris onheus bejegend? Aan het opruimwerk op wikibrood kan het niet gelegen hebben Graaf!

  Like

  1. Kijk, het makkelijkst antwoord is natuurlijk omdat het een stel idioten zijn zo bij elkaar. Maar, ik zal daar morgen eens een stukje over schrijven. Want, hun beeld is op enerlei moment gaan kantelen. Namelijk van verkeerd naar helemaal verkeerd. Dus, die stelling dat het een stel halve gare zijn klopt wel zo ongeveer, maar er is meer. Veel meer.

   Like

 4. Ik zie het zo errst had je de vrijwilligers die gewoon voor de aardigheid of en toe een stukje schrijven. Maar je had ook idioten die van wikipedia een dagbesteding maakten. Die werden aanvankelijk gepaaid met stroopwafels. Later kwamen daar de uitjes, vliegreizen etc bij. En sommigen gingen betaald handleidingen schrijven. Er is echter een belangrijk verschil dat je goed moet begrijpen. En dat is de omgekeerde wereld van wikipedia. In het kort komt het hier op neer. De mensen die het langst geen daglicht meer zagen kregen het voor het zeggen. Types die er in het echte leven overal met een pisboog uitvlogen merkten dat ze wikicarriere konden maken.

  Het resultaat is een groeiende berg puin in de projecten. Maar die berg puin willen ze wel blijven bewaken! Op wikibrood ging het bijna mis nadat daar grondig puin geruimd werd. Speciale stroopwafel trollen werden ingezet en het resultaat is dat niemand daar nu meer bijdraagt. Eigenlijk kun je aan wikibrood goed de invloed van de stroopwafelsekte zien. Je had alleen maar last van die trollen ze grepen alles aan om het project de afgrond in te duwen. en waarom? Alleen maar om bovenbaasje te kunnen blijven spelen. Let maar eens op de types met de grootste waffel dragen inhoudelijk niets maar dan ook niets bij. Romaine? BasvB? CaAL? Robotje? Moira? Louter getroll en vandalisme! En dat allemaal voor een paar stroopwafels.

  Like

 5. Ja godjezus. Open kaart. Ik heb in de boomhutten nadat ik het Amerikaanse abdisme had weten af te schudden een best goed gesprek met Princess gehad, wat de zus van Dysk zou zijn, een wikimedia jurist en een verdomde goede ook nog.
  En, we waren het met elkaar eens dat rechtbanken e.d. voor alle partijen een heilloze weg zou zijn gezien de kosten baten, stress en weet ik veel. Ik heb een zeer ruime proceservaring zoals bekend en geloof me, rechtszaken, ook al win je ze glansrijk uiteindelijk zijn geen pretje, voor niemand.

  De pers. Om te beginnen wordt dat moederbedrijf beheerst door haat, nijd en vooral ruzie en vetes. Verwacht er niks van, het is één grote ruzie en een mijnenveld Europa versus de Amerikaanse internet cowboys die nergens een fuck om geven en veilig achter de muur van sectie 230 liggen.
  De pers dus: we gunnen met zijn allen ze een schitterend sappig verhaal voor nop als we zo doorgaan. Bijkomend gevaar: Het domino effect waar ik alsmaar al bang voor was, heel hotel California Europa stort in en ik wordt met dat gekke verhaal de tweede Martien Meiland. No thanks. En die Erasmusprijs wordt de tweede Marco Kroon effect, een hoge onderscheiding die ongelooflijk in je nadeel gaat werken.
  Blijft over
  ik zoek voorzichtig de dialoog met de prof op en kijk of we eruit kunnen komen zonder bergen en bergen shit

  Denk er eens over na, oplossen is veel beter dan met anglo shit abdisme doortrollen lijkt mij. Want mij althans lijkt die weg heilloos om in de anglo Amerikaanse wiki poop met zijn alle te gaan verder liggen te rollen met elkaar. Op het laatst staan die yanks zich kapot te lachen hoe wij hier over elkaar in de pers liggen te rollen, een soort chateau Meiland voor nop, en liggen die lui dubbel achter hun veilige section 230 met alle hun centen.

  Verder is Natuur12 natuurlijk een ontzettende lul, maar dat wisten we vast al.

  Casper, je krijgt een mailtje van me, zie maar wat je doet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.