86 gedachten over “Bruxelles 2013”

 1. Gut Kolonel, weer eens in België zie ik? Kijk maar uit voor je het weet heb je de (wiki)gendarmerie weer achter je aan, want natuurlijk ben en blijf je een troll. Bah trollen, vies! Die moeten GEBLOKT. Heb net op sage een blokverzoek voor je gedaan, jouw schuld! Jij zet doorlopende de boel op stelten. Troll!

  Geliked door 2 people

  1. En pas jij maar op, want Romaine staat vast voor je klaar met de BLOKHAMER! Die ramt jouw in een rake klap Brussel en België uit! Want ik weet hoe die is! Immers, twee van zijn blokkades waren een van de redenen voor een SanFanBan! En je weet het, Nederlanders hebben niks te zoeken daar!!!!!

   Geliked door 1 persoon

   1. Om nou te zeggen dat er veel leven in zit……. Nee. En dat voor hun bijna honderdduizend eurogies die ze uit de States ontvangen van ome WMF, valt me toch wat tegen. En dan te bedenken dat ze de Free Knowledge Advocacy Group EU ondersteunen, want dat was een hoofdreden om een chapter in Brussel te hebben. kijk eens wat een mooie folder ze gemaakt hebben!

    https://meta.wikimedia.org/w/index.php?title=File:RZ_SafeguardingPublicDomain_din-lang.pdf&page=2

    En dan dat panoramarecht, het is me allemaal wat. Ze blijven er maar mee bezig. En dat snap ik wel, want eigenlijk is het onmogelijk een behoorlijk artikel met legaal daar een foto bij te plaatsen.

    https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedia:Auteursrechtencaf%C3%A9&oldid=51238125#Atomium

    http://nl.wikisage.org/wiki/Atomium

    Geliked door 1 persoon

 2. Hmmmm, Romaine is kennelijk niet dus ik neem d honneurs maar ff waar. Of is zijn blokhamer ff kwijt, want de wiki politie kan nu eenmaal niet zonder. Je krijgt van mij strafregels.

  Jij schrijft:

  50X Ik mag niet meer trollen.
  50X Ik zal alttijd naar de wikipolitie luisteren en doen wat ze zeggen.
  50X Ik beloof de eerste vijf jaar niet meer in België komen.

  Dat zal jouw leren. Jij moet gaan LUISTEREN. Jij moet gaan GEHOORZAMEN. Jij moet HEROPGEVOED tot een model wikipediaan. En o ja, 100 anonieme bewerkingen controleren en dan mag je misschien, wie weet weer mee doen. En IK heb het voor het zeggen, ik ben al 13 per slot van rekening en zit maar liefst op het VMBO. Zo ! En nu jij weer niksnut!
  Maar je bent natuurlijk altijd van harte welkom op een meeting, praten we de zaak nog eens door. Weet niet of ik er ook ben, ik heb namelijk huisarrest. Belletje getrokken en de kat van de buren gepest. Maar pas op, ik ben en Arb, en Steward, en moderator dus als jij nog een keer je misdraagt draag ik je voor voor een SanFanBan! Begrepen?

  Geliked door 2 people

 3. En bureaucraat! Was ik nog ff vergeten. Verder ben ik in de Hall Of Fame opgenomen en nu jij weer! En als jij nog een, hoor me goed nog een voet in de taveerne van Sage zet, wordt je daar geblokt! Da’s me namelijk beloofd! Je balanceert daar namelijk op het randje, ook al! En anders roep ik die Gooise miep erbij om jouw eens een lesje te leren, Zeiksnor!

  Geliked door 1 persoon

   1. Het viel me al op dat u nooit met uw tanden bloot lacht. Doch hoop ik dat uw tandheelkundige ingreep aanstaande dinsdag vlekkeloos verloopt.

    Groetjes, Truus uit Delft.

    Geliked door 2 people

   1. Je hebt gelijk. De juf werd boos…. En Guido ook, maar jij ontsprong weer eens de dans. Geluksvogel!
    Zit ik ermee, werkelijk geen moment, lekker die licenties opgeruimd die Rodejong aan mijn foto’s geplakt had, best wel wat leuks geschreven, en ik vind het almachtig prachtig allemaal.

    Ben met ene verbeterde elektronische stoomfluit bezig, ge een buizenversterker bouwen, lente komt eraan, en als ik weer eens zin heb wat te schrijven? Maak ik toch gewoon een nieuw account aan? Toch?

    Like

   1. Op het laatst deed ik terug goeie edits, iemand verwelkomt, en iemand geholopen een artikel te laten verwijderen, bijdrages zijn door Lidewij verwijderd. Betrof artikel over minderjarige. Maar de moderatie op Wikisage vind de privacy van de jongen niet belangrijk, staat er nog steeds. ik krijg dan maar een blokkade. https://truusuitdelft.wordpress.com/2018/03/29/wikisage/
    En je mag ook al geen reclameartikels aanpassen, serieus kun je die “encyclopedie” niet meer noemen. Tijd voor de derde generatie encyclopeide: Wikitriage.

    Like

  1. U bent een ordinaire troll vandaal en heeft niets te eisen Julien. Uw artikeltjes zijn van een abominabele kwaliteit u veroorzaakt uitsluiten hinder en irritatie met uw aanwezigheid. Weet via checkuser precies wie u bent en zal er voor zorgen dat u ook op wordpress snel geblokkeerd gaat worden!

   Like

   1. Er zijn enkele uren ingekropen, en het resultaat is fraai. Doch als u deze niet aanstaan gelieve dan de moderatie op Wikisage in het kader van de ‘smaad’ te laten verwijderen, u hebt er mijn toestemming voor, en veeg mijn andere schepsels er ineens ook maar van. Hoe vlugger, hoe liever!

    Geliked door 1 persoon

 4. Deze meermalen veroordeelde troll en vandaal komt op mij (en uit ontvangen emails begrijp ik ook bij anderen) over als een nogal verwarde man die het misschien wel goed bedoeld, maar nogal wat problemen veroorzaakt. En zich kennelijk onder invloed van teveel alcohol schuldig maakt laterlijke toogpraat en privacy schendingen vooral maar niet alleen met zijn sokpop Zeiksnor. In nu op alle projecten waar hij gewerkt is er met een pisboog uitgegooid maar het ligt altijd aan anderen nooit aan hem. Gelukkig zijn er alerte en bekwame mods op de projecten. Goed plan met stoomfluitjes spelen dan hebben anderen er tenminste hinder van veel plezier ha ha ha!

  Like

   1. Bent u trots op u zelf nu Truus uit Delft? Twee mensen geblokkeerd door uw getroll! Ik verban u binnenkort voorgoed met de bekende pisboog van wordpress heb de knopjes al aangevraagd. Dit soort lui zijn hier te missen als kiespijn!

    Like

  1. Juffrouw Sluiter, zo’n gepikeerde reactie ben ik niet van u gewoon. Kunnen wij dit inhoudelijk conflict niet op een beschaafde manier afhandelen? Het is geweten dat het niet botert tussen uw partij en de mijne, maar daar hoeft u mij niet persoonlijk op aan te vallen. Moge dat duidelijk wezen.

   Geliked door 1 persoon

   1. Wilt u politiek er buiten laten anonieme gebruiker met accountnaam Truus uit Delft? Door uw laffe getroll zijn er nu twee geblokkeerd bent trots op u zelf? U stookt onrust ik weet via checkuser wie u bent Truus uit Delft een notoire intrigant die er door Danny terecht is uitgegooid op fok.

    Like

   2. Mevrouw, twee gebruikers geblokkeerd; daar heb ik niets mee te maken. Mag ik u vragen om ernstige terughoudendheid te waarborgen in een volgende reactie van uw hand.

    Like

  1. Waarom gaat u nu eens niets schrijven, we hebben nog niets van uw hand gezien daar op Wikisage! Misschien te beginnen met uw biografie aldaar.

   Like

  1. Ik las in uw gebruikerspagina op Meta dat u drie jaar lang lid van de piratenpartij bent geweest maar teleurgesteld in de Belgische politiek bent?

   Like

 5. Primair gaat het om de macht, welvaart van land en volk is secundair. Niet de regels van moraal en goed fatsoen hoeven toegepast te worden, maar die regels, waarbij alle middelen geoorloofd zijn om een bepaald doel te bereiken; in dit geval politiek behoud, vergroting van macht en daarbij een garandeerde riante na-carrière positie. Hier eindigt moraal, zeden en moraliteit, goed bestuurlijk fatsoen en cultuur om dan de poorten wagenwijd te gooien voor het Machiavellisme; en omdat het hier om geld gaat, zal iedereen, zonder uitzondering, overgevoelig voor zijn. Ik heb een krat bier in huis gehaald en ga me nu bezatten. Jullie kunnen de pot op. Allemaal!

  Like

 6. Hoe is het met de kater, Kolonel? (ik blijf je toch bij deze rang aanspreken) Zelf heb ik het bij één kaboutertje gehouden gisteren. Wat kunnen die Belgen toch een bier maken zeg!

  Ben nog niet geblokt zie ik, valt alweer mee. Maar ik ga, behalve over “toeren maken” toch ook een stukje over hoog autisme schrijven hier, met alle respect voor die mensen, want het wordt me toch wat te gortig allemaal. Of ga ik er bij jouw dan ook uit met een pisboog?

  Like

  1. Net wakker weer veel te veel gezopen. Ga nu eerst die kuthoer eruit gooien die haar roes ligt uit te slapen geen idee wie het is hoe ze weet en wat er allemaal gebeurd is gisteren. Flinke kater inderdaad ga computer uitzetten die vieze stinkhoer hoer er uit gooien en zuipen dat is vaak de beste remedie Graaf!

   Like

   1. Ja, doe dat maar eerst en verschoon je bed ff, dat frist op. Paar koppen koffie, wat koekjes, (suiker helpt weet ik van vroeger) en dan gaat het wel weer. Niet het verhaal geloven dat een glas drank de volgende ochtend je helpt! Want dan ben je zo weer teut.

    Ik ga ff verder met mijn stoomfluit, wil ook eigenlijk met die bosmannetjes video verder (is leuk), dus, tot vanavond!

    Geliked door 1 persoon

  1. Zal me de dag doen wat ik met al die lui hun wiki-ellende te doen heb waar ze mij kennelijk de schuld van geven vanaf dag een. Zo er ik er tegen aan kijk is het allemaal een typisch gevalletje you’ve made your bed, now lie in it.
   Wat tot de eeuwigheid een onopgeloste raadsels wel zal blijven is wat ik er mee van doen heb, en waarom die rare mensen mij constant aanvielen, beledigden en pesten.
   Ken er niks van, nog nooit van die gasten gehoord, maar veel heb ik er niet aan gemist het hele slagveld overziend geloof ik. Dat soort volk moet je inderdaad er gewoon rechtstand uitdonderen, met een pisboog.

   Ik ben wie ik ben, en daarom vertel ik hier wie en wat ik ben. Zodat die achterlijke gladiolen misschien eens snappen hoe achterlijk zich tegen mij gedragen hebben. Of niet, gewoon te simpel, kan ook. Ben er letterlijk ziek van geworden.

   Geliked door 1 persoon

 7. Ik vertelde eerder al over de gekke Ier die in Wolfheze gezeten had. Zag hem voor het eerst en in Athene en later in het roemruchte home hostel in Tel Aviv. Gisteren schoot opeens zijn naam weer te binnen hij heet John. Goeie kerel kon je uren lang slap mee ouwehoeren het leuke was namelijk hij had gedachtenkronkels en theorieen dan lag je helemaal dubbel maar toch altijd wel een kern van waarheid. Heb John nooit zien werken eigenlijk geen idee waar hij zijn geld vandaan haalde we zagen elkaar ’s avonds in het hostel overdag ging hij vaak op het strand de bijbel lezen. Israel en vooral Jeruzalem hadden in die tijd een grote aantrekkingskracht op allerlei psychisch labiele personen en als ze ook nog eens weinig geld te besteden hadden en troffen ze elkaar op plekken als het goedkoopste hostel in Tel Aviv het home hostel.

  Een andere leuke plek was het goedkoopste hostel van Cairo vlakbij Tahir square dat later bekend werd door de opstand daarover misschien later meer. Terug naar John, het home hostel en labiele personen/godsdienst fanaten. Onder die personen had je er diverse die dachten dat ze de nieuwe Jezus waren en ze waren naar Israel gekomen om te prediken en de mensheid te redden. John vertelde over een gast in Jeruzalem die schreeuwend door de stad liep hij ging 7 ronders rond de stad lopen om de duivel uit te drijven.

  Terug in het home hostel in Tel Aviv lag hij ’s nachts te schreeuwen in zijn bedje: Get out of me get out of me. Water coming out of his mouth and his nose. (Verslag door John die bij hem op de kamer lag). Uiteindelijk werd er aan ambulance gebeld hij werd op een brancard gebonden en afgevoerd naar het “mental hospital”. I’m flying, I’m flying riep hij terwijl de broeders hem op de brancard naar de ambulance droegen.

  Like

  1. Nu ik er nog eens over denk die Britse oud SAS figuur waarschijnlijk met oorlogstrauma die in het home hostel aggressief werd vanwege Natalie (toen de vriendin van Jorg de Zwitser) was nog de minst gevaarlijke van alle idioten die daar verbleven kreeg van een kerel die bij mij op de kamer sliep op een gegeven moment midden in de nacht een mes op de keel gedrukt. Vreemd genoeg nooit iets ernstigs gebeurd of gewond geraakt. Vooral Eilat was berucht we sliepen op het strand ik in de open lucht het was warm zat. Op “”jordan beach” vlakbij de grens met Jordanie een illegaal tentencampje op het stran het werd gedoogd en was er veilig vanwege de vele militairen die daar patrouieerden. Op Jordan beach bikakeerde ook “the guy with the black baret” de drugdealer van het Peacecafe. Sowieso overal veel militairen op het stand van Elait voetbalden jongenss van een jaar of 18 een droeg tijdens het voetballen een Uzi machinepistool dat was heel normaal. Iedereen had dienstplicht en overal zag je wapens zowel bij burgers als militairen. Natalie verbleef in het home hostel omdat ze niet in het leger wilde daar stonden zware santies op. Steim sloshieme vegamesj dat is fonetisch hebreews voor 2.35 daarover later meer.

   Like

  1. Tja Vinvlugt ….. De oproep op zijn gebruikerspagina :Wikimedia zoekt naar vrouwelijke ontwikkelaars! zegt genoeg.

   Wat doet die gast eigenlijk op wikibrood? Heb net zijn laatste bijdragendaar kekenen en zie uitsliuitend getroll en vandalisme. En dat met kennelijke instemming van heer Whaledad. Onbegrijpelijk. Dit soort figuren vliegen er op wordpress direkt met de bekende pisboog uit dat moge duidelijk zijn.

   Ik ga een toepasselijk citaat zoeken om als reaktie op deze trieste aktie op wikiquote te zetten suggesties Graaf?

   Like

   1. On-be-grijpelijk dat die kwal van Whallie indertijd niet meteen een trap onder zijn hol heeft gehad toen hij kwam rondtrollen op Quote indertijd.
    Een totale niksnut, heeft nog nooit een artikel geschreven, weet alles beter, en loopt rond te paraderen of hij de president-directeur van de wikibeweging himself is.
    Een uitmate storend figuur, maar in de ogen van Trijntje de perfecte kandidaat om mod te worden als ik ook zo eens zijn OP bekijk.

    Die oproep tot dat vrouwengedoe zie ik zo een twee drie niet, maar dat gaat natuurlijk negens over en ik heb niet eens zin dat toe te lichten zo achterlijk vind ik het daar. En denk niet dat ik geen respect voor vrouwen heb want dat is gewoon niet waar, maar dit rare gedoe….

    Geliked door 1 persoon

 8. Terzijde, dat de “verplichte context bij citaten” ook bij “de afspraak” hoorde over zaken waar ik niet meer op mocht terugkomen had ik me nog helemaal niet gerealiseerd. Anders had ik sowieso niet met die afspraak ingestemd, waarschijnlijk. Afijn gebruiker:Whaledad, je hebt dit project nu dus echt helemaal voor jezelf. Ik ga geen nieuwe poging meer doen om mijn blokkade opgeheven te krijgen, ik beschouw Wikiquote-nl onder de huidige omstandigheden allang als hopeloos verloren. De Wikischim (overleg) 8 mrt 2017 18:03 (CET)
  ====================================================================================

  Ik val van mijn stoel is iedereen nu geblokeerd daar? En alleen heer Wallie en Romaine overgebleven met hun trollenbezem? Wat zijn ze denkende daar waar moet wikibrood naartoe? Dit was een paar jaar geleden het enige overgebleven project dat ooit na veel – heel veel werk- het in zich had iets te worden. Als was het alleen maar omdat types als Robotje met een pisboos en een flinke trap onder hun hol eruit vlogen als ze kwamen trollen en klieren. Romaine durfde zich al haast niet meer te tonen en dat kwam de werksfeer en kwaliteit ten goede.

  De zaak ging naar mijn gevoel kantelen toen heer Whaledad arbitroll kandidaat werd. Waarom hij dat ambieerde is me nog steeds een raadsel. Hij vloog er onlangs met een pisboog uit voorspelbaar. Want types als Romaine (alias Jimbo himself?) spreek je niet straffeloos tegen. Dat krijg je vroeg of laat terug op je bordje.

  Like

  1. Was natuurlijk weer zo achterlijk als het kon, en diegene die TT getipt had was ik. Waar gaat het over!
   TT had ooit eens wat gemene dingen tegen Elly gezegd, en ook sorry. Elly voelde zich vervolgens in haar pussy gegrepen en dacht dat TT dat ook letterlijk gedaan had en ging #Metoo op het podium van WMC 2017 staan roepen. Want natuurlijk kolder was, het geheel had met gender of discriminatie van vrouwen geen bal te maken, het was gewoon een rotopmerking die eigenlijk niet kon. Waarop de hele club zich als een blok achter Elly opstelde. Kortom, het bekende gender-blabla.

   En wat ik het erge vind is dat echt seksueel misbruik totaal ondersneeuwt door dit achterlijke gedoe. Ik vind dit zielig doen om niks in groepsverband namelijk een enorme belediging voor de echte slachtoffers van seksueel misbruik.

   Like

   1. Tja Elly Waterman tis een geval apart. Werd voorzitter van het dubieuze WMN clubje (met vOscar van D, Gelauf en v Beelen die tevergeefs probeerden de macht te grijpen met een eigen stichting) en vrat dankbaar mee uit de WMN ruif. Op haar linkedin CV pronkt ze dat ze 3 jaar PRESIDENT van wikimedia NL was. Sorry maar President????? Trump is een president.

    Ze kreeg op de borrelcoup een mes in haar rug van het clubje rond Lodewijk G. die eerder al Jimbo protege alleenheerser en tiran Wearth koppie kleiner maakte. Wearth kwam nooit meer terug in een knopjes functie en verloor zelf zijn wiki lemma terwijl hij toch in diverse Thaise reclame spotjes figureerde. Hoe groot is het onrecht!

    Elly verdween twee jaar geheel van de wiki radar ze was teleurgesteld en had veel vrienden verloren schreef ze. Wat ze kennelijk toen niet begreep is wat een corrupte en amorele kliek is dat wikimedia en knopjes gebeuren is. Zogenaamde vrienden zijn zomaar je vijand als het ze beter uitkomt. Blijkbaar begrijp je dat niet als je er zelf tot je nek inzit.

    Wat ik begreep uit die kroegruzie is dat ze zonder Tijger in kennis te stellen een presentatie aan een groot publiek ging geven over zijn “wangedrag” waarbij hij als voorbeeld gesteld werd. Volstrekt onacceptabel natuurlijk. Ben het regelmatig met wethouder Bron oneens maar dit keer gaf ik hem gelijk. Mooi verwoord ook.

    Kijk ook naar het gladde gedraai van zelfbenoemd Groninger wiki advocaat PeterB. Is een berichte troll weet menig conflict te veroorzaken of flink aan te wakkeren zogenaamd door te bemiddelen. Al jaren zo glad als een aal die troll bijna niemand heeft het in de gaten petje af PeterB!

    Like

    1. Klopt! Maar het allerergste was dat zij er een seksuele/genderlading aan gaf, wat werkelijk ne-er-ge-ns op sloeg. Dat het niet helemaal netjes was wat TT gezegd had beaam ik volmondig, maar van een #Metoo moment zoals Elly daar op dat podium claimde was er geen spake en ik vind het een gruwelijke belediging aan het adres van mensen die wel echt zijn aangerand! Moord en brand gaan schreeuwen over iets wat je daar simpelweg niet overkomen is.

     En die van huis uit Groningse advocaat heeft, jazeker, van mij een mail gehad dat als hij nog een keer het waagde mij openlijk en zonder enige reden mij een trol op pedia noemde ik mijn advocaat zou vragen eens met de deken te gaan praten! En dat was geen loos dreigement want ik pik dat niet! Dat past op geen manier bij zijn ambt en als mijnheer dat zelf niet inziet moet hem dat maar eens uitgelegd worden!

     Like

     1. Ha ha huisadvocaat Boelens heeft al eens eerder problemen gehad toen iemand over hem ging klagen volgens mij ook bij de deken. Daarna veranderde hij zijn gebruikersnaam in Peter b. Vroeger was dat voor en achternaam. En etaleerde hij zich nadrukkelijk als advocaat. Vreemd: de oudste versie van zijn GP is van 2015. Waar is de rest gebleven? Zijn eerste edits (over recht) zijn van 2005.

      Like

    1. De juf is een inclusionist, kolonel. En die haat het het recht van de sterken of te wel de asocialen en de deletionisten. En een incusionist verzameld kennis en dat staat die Moira is d weg, dat is het noodlot zelve. Dat móét jij gaan begrijpen, en anders ga jij daar met een pisboog af, net zoals die Julien en die Graaf met zijn sokpopleger! Zomaar een nieuw account aanmaken, hoe durf je!

     Like

     1. Ik snap er niks van. Schijf ik een prachtig genderartikel, de genderdames lusten wel papa van dat soort spul, kijk maar naar die artikelen van die AliceAlice, een van de genderdames, krijgt de juf een woedeaanval! En die Sandra was apentrots op die artikelen, heeft ze zelf in haar rapport naar de grote bazen in SanFan geschreven. Ja, ik fundeer mijn uitspraken, ik kijk wel uit, anders heb ik zo weer een gewichtige brief van een jurist in mijn mailbox!
      Ausma heeft dagen zitten rillen, ja echt! Die heeft niet meer geslapen, en ik ook niet!

      Weet je wat het is Kolonel, ik kan geen goed doen. Is origineel onderzoek gewoon toegestaan op Wikisage, nee bronnen moeten er komen van de juf. Zat ik me toch in de knijp, Wikipedia is immers geen bron, kon ik niet gebruiken. Alders had ik gewoon een link naar mijn blog neergezet, klaar. Krijgt dat mens me toch een driftbui!
      Smijt me hele solopop in een klap weg! Stampvoetend! Moet ik weer een nieuwe maken! Nou moe!

      Like

 9. Better to fuck yourself, Edo. Tweet van ‎@edoderoo

  OK Google! wtf is eerbeek?

  Iemand die zo weinig histories besef heeft als jij hoort simpelweg niet thuis op de plaats van een decision maker Edo, en dat is de kwestie. Net zoals een pathologische leugenaar als laat ik maar Lidewij zeggen daar niet thuis hoort. Want jullie veranderen elk project in een wiki powered by troll power. Jullie modereren een project waar iedereen mee zou mogen praten met astroturfing, en dat is gewoon geen stijl! En daar gaat het over Edo. het gemanipuleer, het trollen, het constant, constant de kluit besodemieteren.

  En als het nu nog ergens toe zou leiden zou je nog kunnen denken in godsnaam. Leve de vrij kennis. Maar dat doet het niet. Het is veranderd in een digitaal vuilnisvat wat aan alle kanten conflicteert met zowat elke regelgeving. En in het bijzonder met elke regel van het fatsoen, Edo. Want het is ronduit buitengewoon onfatsoenlijk geweest zoals jullie je tegenover mij hebben gedragen. Er is geen ander woord voor Edo, en dat is echt jullie eigen schuld, en niet die van Google. En mij de schuld geven is zoiets als mij de schuld geven dat er in Nederland stoplichten staan en er een wet is dat je niet door rood mag rijden. Het is in een woord bespottelijk wat jij en je vriendjes hebben uitgevreten, en dat je nu zwaar in de stront zit en een behoorlijke kans heb aasma achter je flikker aan te krijgen als jij en je vriendjes nog ff door trollen heb je maar aan een persoon te danken. Namelijk jezelf. want jij bent degene die hem er bij hebt gehaald door je misdragingen. Hou dat ff voor ogen aub voordat je weer eens die grote smoel van je opentrekt! Wijdbek dat je bent!

  Like

  1. Sorry, Ausma bedoel ik natuurlijk. En voor de duidelijkheid, jullie, jullie hebben het gedaan. Met bitrollen, trollen in het algemeen en godsliederlijke misdragingen tegenover mij. Jullie schopte me het wiki-wereld podium op, niet ik. En dat kun je wel willen wegtrollen, zelfs uit Google, maar dat gaat gewoon niet gebeuren, Edo.

   Like

 10. Altijd welkom Julien. En verder fuck off Lidewij, fuck off! The little shit lord herself, dat is wat je bent, en ik vind het gewoon smerig wat jullie flikken met die Ymnes, echt waar. En met de rest van die jochies. Hem en andere de illusie geven een topeditor te zijn! Hij is gewoon zielig op die arbcompagina, en hij doet zo zijn best maar snapt er allemaal niks van, en dat weet jij, vuile WikiWitch! Alleen omdat jullie zelf te belazerd zijn een poot uit te steken maar wel de voordeeltjes willen innen! Een wikiWitch, een ander woord is er niet voor jouw en je vriendinnetjes.

  Ik keek vandaag eens bij wat die Romaine presteerde, trouwens gezien zijn doofheid eindelijk duidelijk wie die mafkees van een Bleuknight was, maar dat lijkt toch ook negens op wat die in elkaar staat de bakken voor dat België gedoe? Wat copyright schendende zooi bij elkaar gegoogeld! Het is gewoon een grof schandaal allemaal en dat is het en niks anders!

  Geliked door 1 persoon

  1. Wat denk je Graaf wanneer laat heer whaledad zich hier zien? Niet is onmogelijk als zelfs Lidewij op haar astrale chackra bezemsteel langs komt vliegen. Voor de evt meelezers ja die zijn er we hebben ongeveer 10 vaste lezers/dag op dit veelgelezen blogje. Typers als Lidwij, heer Whaledad, Guido, Tjako van Schie, Wearth, Ymes, Mendelo, Romaine etc etc jullie zijn hier van harte welkom. Wil je bijdragen plemp dan een mail adres in de comments kan krijg je een uitnodiging om hier als auteur bij te dragen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd mee eens Graaf?

   Like

  1. Zag het ja. We hadden ook wat bezoekers uit het buitenland zelfs. (IP’s worden niet weergegeven)
   Whalie, de meest onbegrepen persoon op deze aardkloot door mij. Whallie is hier natuurlijk altijd welkom. Zelfs de wikiwitch Lidewij is hier welkom, dus waarom hij niet?

   Ik hou van Whalie, ik mis Whalie. Maar dat wikiquote en die gekken eigenlijk geen moment.
   Get lost they said, so I did, and I love it! Ik vind die Amerikaanse fora veel leuker, veel leukere mensen. En je leert veel over de States, dat vind ik ook interssant. En die wikiwereld, wordt toch niks, ook zonder mij gaan die wel het ravijn in. En als ik wat weer wil gaan schrijven doe ik dat wel op Everipedia, en wie weet krijg ik dan een chocoladereep in plaats van een reeks shit bucket als dank voor mij werk.

   Weet jij wie de enige slimme is van het stel? Jimmy. Die zit in zijn dure maisonnette in London, heeft zijn Royal vriendjes, en zijn centjes veilig want hij heeft niks meer van doen met het zooitje. Hij is net een eend want wat er ook gebeurd zoals laastt met die TPO, het glijdt allemaal als water langs een eend af. En wat hij ook weer voor stoms zegt, ze blijven hem vragen voor lezinkjes en blijft iedereen naar het orakel luisteren.

   Geliked door 1 persoon

 11. Tһere are, after all, some destructive poіnts to frеelancing.

  One important level is that if you work as a freelancе paralegal yoᥙll not be еligible for the types of benefits that youd have in working for a regulatіon firm or a non-public аttorney.
  In case you feel that such “perks” as general medical health insurance and other such
  aɗvantageѕ are important, freelancing wont give you theѕe benefits.

  Geliked door 1 persoon

 12. Δεν μπορώ να διαβάσω ελληνικά. Μπορεί το ιστολόγιο να επιστρέψει στα ολλανδικά; mercietjes 😉

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.